sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Väsy väsy

Tanaan nousin hyvinlevatyn viikonlopun jalkeen niin vasyneena, etta oikein pelastyin.
Pitaisikohan menna tekemaan joku verikoe tms. Nyt olen vetkutellut toimistossa jo kohta puoli paivaa, enka ole saanut mitaan aikaiseksi. Paitsi 2 mailia tutuille ja yhden tyomailin. Blogeja jaksan kylla lukea, muuta pitaisi kai saada jotain aikaiseksikin. No voisin valmistella Sunnuntaiklasikkoa, mutta Youtubeen ei taalta toimistosta paase, Harmi. Taytyy kai sittenkin yrittaa tyontekoa, jotta aika kuluisi. Onneksi olen jo vuoden ollut 7 tunnin tyopaivaa, joten voin kolmelta haippasta kotiin. Taallahan on 9 tuntinen tyopaiva muuten. Ja ennen tuota lyhennysta oli tosi kiire projekti, jossa paivat olivat 11-12 tuntisia ihan jatkuvasti, joten muutos oli tosi kiva ja tuntuva. En ole toistaiseksi mitaan kummempaa tuon lisaantyneen vapaa-ajan ansiosta saanut tehtya. Ehka vahan enemman kasitoita ja kirjoja. Jospa syksylla alkaisi opiskella jotain…saa nahda.

3 kommenttia:

BLOGitse kirjoitti...

joskus tulee tuollaisia paivia kun on veto veks...
mutta jos jatkuu tosi pitkaan ja se vaikuttaa epanormaalilta kannattaa tsekata ettei ole mitaan vakavampaa...
Mulla on ollut menoa - kavin ihan tavallisella kauppareisulla ja matkalla oli taas onnettomuus, just laitoin blogiin kuvia.
Taalla kyseinen tie on harvase paiva tukossa onnettomuuksien takia...

Mukavaa paivanjatkoa vaikka vahan loysempaakin sellaista! :)

Jael kirjoitti...

Ehkä olet vaan loman tarpeessa,joka ymmärtääkseni alkaakin ihan pian, mutta jos se jatkuu, kannatta tarkistaa,kuten Blogitsekin mainitsi.

Hyvää Suomen lomaa muuten!

anumorchy kirjoitti...

Tanaan on vahan reippaampi olo.
Suomilomalle lahdemme perjantaina.