keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Hierontaa?

Tyopaikkani ymparistossa saa melko varmasti autonsa tuulilasiin tallaisen mainoskortin. Siina Inter Spa niminen laitos tarjoaa "body massage". Varmuuden vuoksi nurkkaan on viela lisatty huomautus "ei seksia". Pitaisikohan menna kerran sinne pyytamaan hoitoa istumatyossa jumittuneille olkapaille.
Hyvin diskreetti paikka on kai kysymyksessa. Kadulta on vain pieni vaatimaton kyltti sisapihalle. Mitaan arvelluttavaa liikennetta en ole siella nahnyt koskaan. Ehka aktiivisempi toiminta kaynnistyy vasta illemmalla.

10 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hih,kuvan perusteella ei taida ihan olla tavanomaista hierontaa kipeille olkapäille.....Muuten,akupunktio auttaa tosi hyvin sellaiseen..

Anonyymi kirjoitti...

Joo, olen samalla kannalla kuin Yaelian. "Ei seksiä" huomautus on laitettu, kun intiimihieronta ei lie ihan hyväksyttyä ammatinharjoitusta Israelissakaan.

Sirokko kirjoitti...

Kuva kertoo aika paljon.. Olisipa mukava tietää mitä irrottelevia hoitoja ehdottaisivat olkapäillesi :)

Leena Lumi kirjoitti...

Anu, älä mene: kuva kertoo kaiken!

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa ei tallaisia paikkoja ole, ja hyva niin.

anumorchy kirjoitti...

Anonyymi, oletko ihan varma? Olen kuullut ns "thaihieronta" paikoista, joissa tarjotaan kaikenlaisia palveluja.

Anonyymi kirjoitti...

No ei todellakaan ole. Lahdin Suomesta 70-luvun lopulla, ja suunnittelen paluuta maahan, jossa ihmiset eivat kayttaydy toykeasti tai hyvaksikayttavasti toisiaan kohtaan eika juuri tapahdu murhia, onnettomuuksia tai muuta ikavaa.

anumorchy kirjoitti...

Mieti tarkkaan. Voi olla Suomi muuttunut aika paljon niista ajoista. Ja jotkut huonot puolet unohtuneet.

Jael kirjoitti...

Anonyymille sellaista, että kyllä Helsingissä tosiaankin on tuollaisiakin hierontapaikkoja,ihan kuin Anu mainitsi. Ja myös murhia ja onnettomuuksia sattuu...ja kyllä hyväksikäyttöäkin.Utopialta kuulostaa mainitsemasi maa.....

Anonyymi kirjoitti...

Kylla se kuulkaa nyt vain on niin, etta jos oma maa on mansikka, ja muu maa on mustikka, niin silloin parempi kun en mansikasta olisi lahtenyt alunperinkaan mustikoimaan. Sinne Suureen Mansikkaan (vrt. Big Apple) viela kerran palajan tasta pahasta pahasta maailmasta ja jatan kauas taakseni kaikki nama perin ikavat asiat.