tiistai 15. syyskuuta 2009

Terasmies

Supermies presidenttimme, 86-vuotias Shimon Peres pyortyi lauantai-iltana kesken puheen. Tama tietenkin aiheutti heti ylimaaraisen uutislahetyksen kaikilla kanavilla ja spekulaatiota mahdollisista pyortymisen syista. Nopeasti kavi kuitenkin ilmi, etta han oli seisonut puhumassa yli tunnin kuumassa konferenssisalissa lammittavien valonheittajien paisteessa ja heikotus oli hyvin ymmarrettavaa ja tapahtuisi helposti nuoremmallekin ihmiselle.
Presidentti tokeni muutamassa sekunnissa, ja oli hyvin narkastynyt siita, etta hanet haluttiin vieda sairaalaan. Viela enemman hanta harmitti se, etta laakarit jattivat hanet tarkkailtavaksi yon yli. Lopullisesti han murtui, kun avustajat peruuttivat osan sunnuntaiaamun ohjelmasta ja vaativat hanta lepaamaan. Iltapaivalla han oli jo taydessa vauhdissa ja tyo jatkui tavalliseen malliin. Maanantaina han osallistui myos edellamainitun lentajan Asaf Ramonin hautajaisiin.
Presidentti Peres on todellinen terasmies, matkustaa jatkuvasti tarkeisiin tapaamisiin eri puolille maailmaa, ja taalla kotimaassakin hanen tyotahtinsa on uskomaton. Han on arvostettu valtiomies joka paikassa minne saapuu, aina optimisti ja tulevaisuuteen katsova. Toivottavasti hanella on tulevaisuutta viela paljon edessa!

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hän on kyllä aivan uskomaton ikäisekseen! Antaa itse asiass toivoa,että kun on oikein aktiivinen,niin pääkoppakin voi pysyä hyvänä vielä pitkääään. Olin muuten yhteen aikaan Peresin naapuri,tosin vain muutaman kuukauden,ja myös kohdattiin,josta mulla on vain miellyttäviä muistoja:-)

Mirja kirjoitti...

Vastavierailulla. Sinun blogisi on myös ihana ja kiinnostava kurkistuspaikka Israeliin.

86-vuotias? On siinä kyllä todellakin teräsmies.