sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Tulihan se sielta!

Mitapa olisikaan joulu ilman Mattia ja Mervia. Ja sieltahan se tuli, vahan myohassa mutta kumminkin.
Iltalehti kertoo tanaan pariskunnan joulunvietosta. Joskus ajattelen, etta heilla on sopimus iltapaivalehtien kanssa tuottaa uutisia silloin talloin. Mutta niin hyvin ei taida asiat kuitenkaan olla.
Onkohan tallaisia pareja paljonkin? Siis ei julkkikiksia joiden yhteenotot eivat uutisina kiinnosta ketaan.

8 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

No eipa heista olekaan kuulunut aikoihin. Jo oli aikakin...

mizyéna kirjoitti...

:D

Leena Lumi kirjoitti...

Suomi on Euroopan johtava maa perheväkivallassa. Naisia myös kuolee useita vuodessa aviomiehen tai 'poikaystävän' toimesta.

pikkujutut kirjoitti...

Nakyyhan ne, tilastoissa.

Tuula kirjoitti...

Joulun aika on ilmeisesti taas ollut vaikea monissa muissakin julkkisperheissa: Paul Anka, Charlie Sheen esimerkkeina...

Leenan kommentti on niin uskomattoman totta. Pyhat ovat olleet kuulemma rauhallisia turvakodeissa, mutta ryysis tulee kuulemma nyt valipaivina...

anumorchy kirjoitti...

Pikkujutut,
niita tilastoja vaan luetaan vahemman kuin Iltalehtea.

Tuula,
Mitas Anka on tehnyt? Se on jaanyt multa valiin.

Mirja kirjoitti...

Kerran luin Matti Nykäsen tyttären haastattelun, siinä häneltä kysytiin tähän tapaan, että mitä hän tuumaisi, jos Matti kuolee, tytär totesi lakonisesti, että "mikäs pahan tappaisi".

Suomalaiset käyttävät liikaa alkoholia ja siksi tilastot ovat mitä ovat. Suomen alkoholikulttuuri humalahakuisuudessaan on jokseenkin käsittämätön ja surullista nähtävää. Lapset kärsivät, perheet kärsivät, suomalaisten alkoholinkäyttötapaan tarvittaisiin suuri muutos. Mikä ihmeen pakko se on ylipäätään juoda?

Tuula kirjoitti...

Taalla puhutaan siita paljon, kun Paul Ankan vaimo on ruotsalainen Anna Anka (hih hih...) ja sita haastatteli Skavlan syksylla ohjelmassaan. Niilla on ollut riitaa koko ajan nyt viime aikoina ja nyt joulun aikaan taisi tilanteet karjistya oikein kunnolla. Eroamassa ne ovat, kai.