torstai 11. maaliskuuta 2010

Ruotsalaisista viela...

Terveyskaupasta (?) loytyi tanaan viela tammoinenkin. Taitaa olla kaukoidan markkinoille tarkoitettu tama pakkaus.

H&Mn avajaisissa oli valtava tungos. Ensimmaiset jonottajat saapuivat kuulemma jo aamuseitsemalta, kun kauppa avattiin vasta kello 11. Telkkarissa nakyi, miten valtava ihmismassa ryntaa kauppaan, muutama kaatui ja melkein jai toisten jalkoihin. Uskomatonta. Vaatteita sovitettiin rohkeasti keskella kauppaa, kun 21 sovituskoppia eivat luultavasti riittaneet kovinkaan pitkalle. Taidan odottaa muutaman viikon, ennenkuin menen itse sinne ostoksille. Olisi kylla janna nahda milta kauppa nayttaa nyt illalla sulkemisaikaan. Hurrikaanikaan ei varmaan tekisi pahempaa jalkea.

6 kommenttia:

SaaraBee kirjoitti...

Kyllä ne ruotsalaiset osaa. Meidän lähellekkin avattiin Henkka ja Maukka ennen joulua. Olen käynyt tasan kaksi kertaa. Ei shoppailu kiinnosta.

Lissu kirjoitti...

Olisin aloittanut just samoilla sanoilla kuin ed kommentoija! Toistan silti: Kyllà ne ruotsalaiset osaa.

anumorchy kirjoitti...

No ei minuakaan shoppailu niin kovin innosta, muta pitihan tasta tapahtumasta reportoida kun oli iltauutisissakin ykkosaihe. Paljon enne Yhdysvaltojen varapresidentin vierailua esimerkiksi.

pikkujutut kirjoitti...

Tänne H&M rantautui viime syksynä ja on jo nyt levinnyt ainakin 3 liikkeen verran. Ja on ainut paikka mistä saadaan kohtuuhintaisia vaatteita lapsille, muualla en enää edes käy kun pääkaupungissa käymme.

Sitä Ikeaa odotellessa.....

Jael kirjoitti...

Näin lehdessä mikä kamala ryysäys siellä oli ollut.Odotan kyllä tarpeeksi kauan,ennenkuin tuonne menen.Mistä kaupasta löysit Läkerolia, Eden Tevasta?

anumorchy kirjoitti...

Pikkujutut,
onko Ikeaa tulossa lahiaikoina?

Yaelian,
aivan, Ramat Ganin Edenissa. Oli kassojen vieressa, vahingossa huomasin. Tuota yhta makua vaan.