keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Suomalaista telkkaria?

Sain tassa mainoksen liittya TV-kaistaan ja katsoa Suomen kanavia. Nyt menin sita
tutkimaan, ja ihan mukavalta nayttaa. Nain lukee mainoksessa:

TVkaistalla voit tallentaa ohjelmia 12 kanavalta (YLE TV1, TV2, Teema, FST5, MTV3, Nelonen, Sub, Jim, The Voice / TV Viisi, 4 Sport, Liv ja SuomiTV). Valitset vain tallennettavat kanavat ja tämän jälkeen tallentuvat kanavilta kaikki ohjelmat ilman erillisiä ajastuksia.


Valmiit ohjelmatallenteesi säilyvät aina 4 viikon ajan, voit siis katsoa ohjelmatallenteitasi juuri silloin kun itse haluat.

Heilla on  tarjous kuukauden ilmaiseen tutustumiseen taman linkin kautta. Kannattaa ehka kokeilla.
Onko kokemusta?

8 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Mulla on ollut toi pari vuotta enkä osaisi enää olla ilman :)

Jael kirjoitti...

Mulla oli se heinäkuuhun saakka,mutten ole vielä uudistanut tilausta.Tietokone alkaa jo valitella vanhuuttaan ja tökkii,joten noiden ohjelmien katselukin hieman tökkii.

anumorchy kirjoitti...

Ymmarsin etta heilla olisi jotain laillisuusongelmia?

Allu kirjoitti...

On ollut vajaa kaksi vuotta enkä enää antaisi pois, vaikka en jatkuvasti katsokaan, mutta katsoin esimerkiksi sitten sen kuuluisan homokeskustelun, jotta pysyn ajan tasalla. Meillä se toimii kamalan hyvin eli siis ihan kuin oltais Suomessa.

Sateenkaari kirjoitti...

Minulla oli kokeilujakso katsottavana muutama vuosi sitten,ja todella hyvin toimi silloin ainakin.En kuitenkaan ottanut,kun taalla tulee niin paljon hyvaa ohjelmaa.Mutta pitaapa miettia uudelleen.Kiitos linkista.

Pilvi kirjoitti...

Minakaan en enaan osais olla ilman! Pari vuotta olen katsellut ja hyvin toimii. Kannettavan vaan yhdistan telkkariin ja vola, ihan kuin suomessa :) Aitiyslomalla katsoin paljon, nyt toihin palattua vahemman mutta ihanaa etta 'se on siella' ja voi katsella esim sarjoja.

SaaraBee kirjoitti...

Mullakin on ja olen todella tyytyväinen.

Tuula kirjoitti...

Mina kaytan maksutonta anywherw tv:tä suomalaisen telkkarin katseluun. En katso paljoa, niin en viitsi maksaa.