keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Makroviikko 30

Aiheena ruoka.
Sehan on kaikkien sydanta lahella oleva aihe. Ongelmana on usein
se etta kuvauskohde ehtii katoamaan, ennen kuin muistaa etta
sen voisi kuvatakin.

Tassa lisukeherkkuani, uunivihanneksia.


Muut ruokamakrot taalla.

12 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Onpa herkullisen naköista.Miten nuo vihannekset teet ja mita laitat mausteeksi?

arleena kirjoitti...

Herkkua ovat täälläkin.

TeeTee kirjoitti...

Eipä usein tule tehtyä vihanneksia esim. pannulla, vaikka olisivat ihan hyviä. En vaan jotenkin tykkää niin hirveästi niistä valmiista wokkivihannessekoituksista, mutta voisihan sitä itsekin säveltää jonkin sekoituksen ihan tuoreistakin vihanneksista.

anumorchy kirjoitti...

Sateenkaari,
uunipellille leivinpaperi, oljytaan vahan. Paloitellaan kulhoon kaikenlaisia vihanneksia reiluiksi paloiksi, mita kotona sattuu olemaan. Yleensa laitan kukkakaalia, kesakurpitsaa, bataattia, sipulia, valkosipulia, joskus myos broccolia , fenkolia, munakoisoa. Oliivioljya, suolaa ja pippuria, sekoitetaan. Kipataan pellille ja 200 asteiseen uuniin. Jossain vaiheessa niita vahan kaantelen ja ripottelen oreganoa. Aikaa en osaa sanoa, kunnes ovat pehmeita.

kaari3 kirjoitti...

Siis, sormituntumalla herkulista! Uuni on siitä kiva, että harvemmin palaa pohjalle ja on aina muhevaa, kun sinulakin tässä!

pappilan mummo kirjoitti...

Terveellistä ja herkullista ja helppoa valmistaa isollekin joukolle

Sateenkaari kirjoitti...

Kiitos ohjeesta.Kokeiltava ensi tilassa.

Tellu kirjoitti...

Herkullista. Nam!

Lezzie kirjoitti...

Herkullisen näköistä! Täytyypä kokeilla.

Suvikummun Marja kirjoitti...

Uunivihannekset ja -juurekset on niin herkullisia ja vielä kun laittaa vähän hunajaa päälle.....

Sirokko kirjoitti...

Uunivihanneksia, tosiaan, noita olen unohtanut tehdä vaikka hyviä ovatkin. Ja että hunajaa päälle, sitäkin voisi kokeilla...

miiwi kirjoitti...

Kauniin värikästä ja herkullisen näköistä, nam!