sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sunnuntaiklassikko

Taas naita vanhuksia jotka saapuvat esiintymaan taalla.
Siis taman tyypin taiteilijanimikin on niin uskomaton, kuka voi tallaisen nimen
edes muistaa? Kappaleet ovat kylla tuttuja.
Enemman tietoa kaverista  taalla.



Ja muut taman viikon klassikot taalla.

8 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Ensimmäisiä kertoja kuullessani laulajan nimen ajattelin ettei kukaan voi laulaa tuollaisille nimellä. Mutta näköjään voi ja vieläpä hienosti!

Tuima kirjoitti...

Laulu on ihana ja elokuva josta se on poimittu vielä ihanampi. Tämä versio on toki ihan hyvä, mutta se alkuperäinen tosi siirappinen on yliveto.

Jael kirjoitti...

Elokuva tosiaankin on ihana.Humpy (keksimäni lyhennös kun on niin vaikea kamala nimi;D) on hyvä mutta minäkin pidän enemmän siitä alkuperäisestä versiosta.

SusuPetal kirjoitti...

Heh, nauratti tuo vanhusten kuskaaminen esiintymään siellä täällä. Tännekin ne kuskaavat vaikka mitä.

Engelbertin oikea nimi on muuten niinkin tylsä kuin George Dorsey, vaikea kyllä ymmärtää, miten taiteilijanimi tuli valittua.... nimitimme häntä pumpernikkeliksi lapsina. Hän oli Tom Jonesin aikalainen, fanit jakautuivat eri leireihin. Tom oli rajumpi, EH nössö ;)

Tuima kirjoitti...

Nimihän on lainattu saksalaiselta oopperasäveltäjältä (googletin, luulin sen olleen kirjallinen nimi). En kyllä tajua miksi piti ottaa niin vaikea ja mahtipontinen (kun vertaa Tom Jonesiin...), mutta jäähän se mieleen vaikkei osaisi lausuakaan.

lepis kirjoitti...

On se niin komeeta, tuo rakkaus!

Allu kirjoitti...

Kaveri on "varastanut" jostain ihmeen syystä saksalaisen (mm. Hannu ja Kerttu-oopperan) säveltäjän nimen, mutta ei saa käyttää sitä nimeä Saksassa ja tunnetaan täällä nimellä Engelbert.

timbut kirjoitti...

Timbut tallustaa viikon jäljessä...
Mekin tunnettiin pumpernikkelinä. Osaa, oikein sydäntä särkevästi. Meille ennestään lemmenlurituksen Frank Sinatra -versio tuttu, joka pumpernikkelin siirappia vakuuttavampi esitys.