perjantai 22. marraskuuta 2013

Outoa tonttikauppaa

Sain tuttavalta linkin, jossa myydaan tontteja Suomessa. Luvassa on joku ekologinen kyla jossa on vaikka mita, auringolla toimiva sahko, mokkeja, aktiivista lomailua ja vaikka mita palveluiita.

Iso kaupunki (Iisalmi?)  lahella ja lentokentta. Lennot muka 4.5 tuntia. Se on totta Helsinkiin. Linkki tassa, valitettavasti vaan hepreaksi mutta videon voi katsoa.
Tonttien koko 500 neliometria, siis tosi pieni, ja hinta noin 10 000 euroa.
Suomea kehutaan kauheasti, muka maan nimikin tulee sanoista "fine land", heh!

Loysin sitten toisen linkin Etuoven myyntisivuilta. Siella myydaan 4 hehtaaria (siis  40 000 neliometria) metsamaata samasta saaresta ja hintaan 38 000 euroa. Lukee ihan tarkkaan etta "Hautasaari on määritelty kaavassa metsätalousmaaksi.".

Aika outoa. Toivottavasti moni ei mene tahan mukaan!

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hui! Fantastinen tonttihinta 200 e/m²! En usko, että tuohon lankaan kukaan järkevä ihminen menee.Ihan vain huvin vuoksi vertailu tonttimaasta Sastamalan kaupungin Kiikoisten kaupunginosasta 1670m² 2139e eli n.13 e/m², 1/2 tuntia Poriin, 2,5 t Helsinkiin autolla tai expresbussilla/onnibussilla. Rakentaa saa heti paikalla niin ekologisesti kuin huvittaa 250m²:n lukaalin. Ennen kuin Kiikoinen liitettiin tämän vuoden alusta Sastamalaan sen tontin olisi saanut 1e/m². Kaupungissa asuminen on näes kalliimpaa kuin maalla! ;)http://www.pihatie.fi/Pihatie.fi/?client=sastamala

Unknown kirjoitti...

Iisalmi on aika pieni ja hiljainen kaupunki. Lähin lentokenttä on Kuopiossa, helsingistä kuopioon lentää n.40-45 min. Outoa...

Mine kirjoitti...

Kummallista tosiaan. Onneksi ei ole tarvetta tontin ostoon:).

Jael kirjoitti...

ONpa todellakin outoa...toivottavasti tuohon ei sorruta.Mainos pyöri myös Ha'Aretzin nettisivuilla kun siellä kävin...